PS3: Trinity Universe

Meer afbeeldingen

PS3: Trinity Universe
€ 9,95

Availability: Niet in voorraad

Platform: PS3
Titel: Trinity Universe
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


Beschrijving

Details

Omschrijving:

Trinity Universe, gemaakt door het gezamenlijk talent van de RPG meesters van Nippon Ichi Software, Gust en Idea Factory, combineert personages van de Disgaea en Atelier series in nieuwe originele setting. Spelers nemen de rol aan van Kanata of Rizelea. Elk van deze personages hebben een eigen origineel verhaal waarin je verschillende bekenden van beide reeksen zal tegenkomen. Het spel speelt zich in tegenstelling tot zijn inspiratiebronnen geheel in een driedimensionale wereld af met een anime stijl.

Kanata
Verschillende generaties lang beschermden Kanata's voorouders het Netheruniverse door zichzelf te veranderen in een Demon God Gem, een Demonengod edelsteen. Demonengod Koning Kanata weigerde echter zichzelf in een edelsteen te veranderen en koos er in de plaats voor een Demonenhond Koning te worden. Tot nog toe heeft hij dan ook een zorgeloos leven geleid in ballingschap, maar de gevolgen van zijn beslissing beginnen langzaam aan hem te knagen. Door zijn rol als Demonengod Koning te aanvaarden en zich in een edelsteen te veranderen kan hij het neervallen van ruimteafval op zijn wereld stoppen. Als hij echter de oorzaak van het ruimteafval kan ontdekken en het probleem kan oplossen, hoeft hij zichzelf niet op te offeren. Vastberaden gaat Kanata op zoek naar een manier om zijn wereld te redden.

Rizelea
Rizelea is een Valkyrie, die de vrede en harmonie in de Melkweg moet bewaren. Dit doet ze al honderden jaren, als ze zich op een dag naar de vervallen delen van het Netheruniverse begeeft om daar de vrede te herstellen. Bij aankomst leert ze dat het Netheruniverse voortdurend gevaar loopt door het ruimteafval en beslist om dit verder te onderzoeken.

Gameplay
Trinity Universe kan het best omschreven worden als een dungeon crawler, waarbij je uit een menu de levels kan kiezen die je wil doorlopen. Eens je deze start kan je in de volledig driedimensionale levels vijanden bevechten en op zoek gaat naar schatten. De gevechten vinden turn-based (om de beurt) plaats met enkele actie elementen voor het maken van combo's. Indien je niet genoeg AP (Action Points) hebt om bepaalde combo's uit te voeren kan je deze opsparen door een beurt over te slaan. Elk personage in je groep heeft zo zijn eigen speciale aanvallen. Door je aanvallen juist te timen kan je de aanvallen van verschillende personages aan elkaar schakelen, waardoor je tijdelijke stat bonussen kan verkrijgen. Je zal dus zeer strategisch te werk moeten gaan met het managen van je AP en het wisselen tussen de verschillende personages om als winnaar uit hete gevechten te komen.


- Unieke dungeon crawler gebaseerd op de Disgaea en Atelier universums.
- Kom bekende figuren tegen uit beide series.
- Twee verschillende verhaallijnen.
- Turn-based gevechtsysteem met real-time elementen.
- Talloze referenties naar andere videogames en anime.
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie RPG