PC: Total War: Medieval II

Meer afbeeldingen

PC: Total War: Medieval II

Availability: In voorraad

Platform: PC
Titel: Total War: Medieval II
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


Beschrijving

Details

Omschrijving:

Met Medieval Total War 2 keert men terug naar de roots van de serie en betreden we opnieuw de slagvelden van Europa ten tijde van één van de rumoerigste perioden in de historie van dit werelddeel. We maken van 1080 tot 1530 mee hoe de ontwikkeling van diverse wapens en de gevechtsmogelijkheden drastisch veranderen.

De kruistochen, de introductie van buskruit, het ontstaan van professionele legers, etc, je maakt het allemaal mee. Als speler moet je zien de macht in je eigen land overduidelijk te laten blijken, om vervolgens andere gebieden te veroveren totdat een sterk en machtig rijk is ontstaan.

Of je gebruik wilt maken van diplomatie, van spionage diensten, handel, religie of gewoon een all-out oorlog, het is aan jou hoe je het rijk uitbreidt. Je legers marcheren door Europa, het Midden-Oosten en betreden zelfs Amerika (het land wat in die tijden ontdekt wordt).

Doordat je een heel rijk te besturen hebt (veelal gelijkend Rome Total War), is de game veel dieper dan alleen het oorlogvoeren en slagen uitvechten. Toch blijven de veldslagen de meest indrukwekkende momenten van de game. Temeer wanneer je bedenkt dat via de nieuwe engine het spel naar het niveau van de next-gen pc games getilt lijkt te worden. Meer dan 10.000 manschappen kunnen nu in je legers voorkomen en het begrip mass-battles heeft daarmee een volledig nieuwe betekenis gekregen.
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie Strategy