PC: Star Wars: Battlefront

Meer afbeeldingen

PC: Star Wars: Battlefront
€ 3,95

Availability: In voorraad

Platform: PC
Titel: Star Wars: Battlefront
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


Nog 1 exemplaar op voorraad

Beschrijving

Details

Omschrijving:

Met Star Wars: Battlefront krijg je de ultieme Star Wars gevechtservaring!
De dreigende dreun van een stampende AT-AT op de bevroren toendra van Hoth. Rebellerende strijdkrachten die hun wapens vuren terwijl keizerlijke speedermotoren door de weelderige bossen van Endor zoeven. Intense gevechten tussen eskadrons met X-Wings en TIE Fighters die het luchtruim vullen. Ga volledig op in de epische Star Wars-gevechten waarvan je altijd al hebt gedroomd en creëer je eigen nieuwe heroïsche momenten in Star Wars: Battlefront.
Vecht voor de opstand of het Keizerrijk in talloze multiplayer-matches voor maximaal 40 spelers, of in gave uitdagingen die zijn geïnspireerd door de films. Dit alles solo, op split-screen of via online coöp. Star Wars: Battlefront combineert epische actie op een galactische schaal met ongelooflijke grafische reproducties van de meest iconische planeten, wapens, personages en voertuigen uit het Star Wars-universum en de originele geluidseffecten uit de films, om Star Wars-fans de ultieme, authentieke en meest realistische interactieve ervaring te geven die ze zich maar kunnen wensen.

Eigenschappen:
Het meest realistische en interactieve entertainment ooit.
>Bezoek klassieke planeten uit de originele Star Wars-trilogie, neergezet met een ongekend realisme en een authenticiteit die je meevoert naar een melkwegstelsel, heel ver weg.
>Aanschouw ongelooflijke digitale replica's van de originele Star Wars-filmmodellen, die levensecht zijn gemaakt met de fotogrammetrische technologie van DICE.

Grondgevechten op galactische schaal.
>Doe mee aan epische veldslagen op iconische planeten, inclusief Hoth, Endor en Tatooine. De gevechten zullen je eveneens naar een nieuwe locatie brengen: de planeet Sullust.

Leer alles over Battlefront met iconische Star Wars-personages.
>Speel als de meest gedenkwaardige personages uit het Star Wars-universum, inclusief Darth Vader en Boba Fett.
>Ontmoet diverse geliefde personages uit de originele trilogie, zoals C-3PO en R2-D2.
>Bestuur een uiteenlopende set grondvoertuigen.

Kies het luchtruim in epische Star Wars-luchtgevechten.
>Bestuur de Millennium Falcon, X-Wings, TIE Fighters en nog veel meer favoriete luchtvaartuigen in adembenemende luchtgevechten.
>Gemaakt voor zowel Jedi als Padawans.
Strijd naast je vrienden: online of in offline split-screen coöpmodus.
>Schakel probleemloos tussen 1st person- en 3rd person-weergaven.
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie Shooter