Xbox 360: Red Faction: Armageddon

Meer afbeeldingen

Xbox 360: Red Faction: Armageddon
€ 3,95

Availability: In voorraad

Platform: Xbox 360
Titel: Red Faction: Armageddon
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


With this product, you earn 20 loyalty point(s). 20 punten = € 0,20.

OF
Beschrijving

Details

Omschrijving:

Deze third-person shooter speelt een halve eeuw nadat het Red Faction-verzet Mars heeft bevrijd. De rode planeet is wederom een slagveld en kolonisten vechten om te overleven in mijnen, nadat het oppervlak onbewoonbaar is gemaakt. Darius Mason, kleinzoon van de hoofdrolspeler uit Red Faction: Guerrilla, bevrijdt per ongeluk een groot kwaad op de planeet. Alleen Darius en de mensen van Red Faction kunnen de mensheid redden.

Net als in het vorige deel speelt vernietiging een hoofdrol. Spelers kunnen met hun wapens complete gebouwen laten instorten. Ditmaal moet vernietiging de spotlight echter delen met bouwen. Met Geo-Mod 2.0 kunnen vernietigde constructies weer in elkaar gezet worden. Wanneer je beschutting moet zoeken van vijandelijk vuur is het nu mogelijk om je dekking weer op te bouwen.

Met de Magnet Gun worden twee objecten naar elkaar toe getrokken. Schiet met dit wapen bijvoorbeeld eerst op een vijand, dan op een gebouw en de muur wordt losgerukt van het gebouw en knalt op hoge snelheid tegen je tegenstander aan.

Naast een verhaalmodus bevat Red Faction: Armageddon ook een uitgebreide multiplayermodus. Ook hier maken spelers gebruik van de vernietigbare omgevingen. Bovendien kunnen spelers in deze modus ook in tanks of andere voertuigen stappen om hun tegenstanders zoveel mogelijk schade te berokkenen.
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie Shooter