Wii: Pirates of the Caribbean: At World's End

Meer afbeeldingen

Wii: Pirates of the Caribbean: At World's End
€ 9,95

Availability: In voorraad

Platform: Wii
Titel: Pirates of the Caribbean: At World's End
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


Nog 1 exemplaar op voorraad

With this product, you earn 50 loyalty point(s). 50 punten = € 0,50.

OF
Beschrijving

Details

Omschrijving:

Pirates of the Caribbean: At Worlds End is gebaseerd op de tweede en derde Pirates of the Caribbean-films. De Wii-, PS2- en PC-versies van At Worlds End maakt gebruik van branching ofwel multipaths. Dit betekent simpelweg dat jij meerdere opties hebt om ergens naar toe te komen. Elk level heeft ook meerdere submissies. Zo moet je bijvoorbeeld gouden beelden en begraven schatkisten verzamelen. In de game speel je met de drie hoofdpersonages uit de film; Captain Jack Sparrow, Will Turner en Elisabeth Swann.

At Worlds End is een piratengame en er is dan ook een grote rol weggelegd voor de zwaardgevechten. Aanvallen van jouw vijanden kun je blokkeren en door opzij te stappen ontwijk je ze om vervolgens genadeloos te terug te slaan. Ieder personage heeft dezelfde basisaanvallen, maar beschikt wel over verschillende combos.

Nadat je een level hebt uitgespeeld, kun je het weer opnieuw spelen en op deze manier ook dingen zoals personages (zon 60 in totaal) vrijspelen. Je hoeft niet bang te zijn dat je aan het begin van de game in het diepe wordt gegooid, omdat het eerste level van elke console game een tutorial is. Er is verder ook maar één moeilijkheidsgraad zodat het geheel voor de doelgroep gebalanceerd blijft, maar deze kan zich wel aanpassen aan de speler. De Wii-, PS2- en PC-versie van de game is op een jongere doelgroep gericht dan de Xbox 360- en PlayStation 3-versies.
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie Action-Adventure