PS3: NHL 11

Meer afbeeldingen

PS3: NHL 11
€ 3,95

Availability: Niet in voorraad

Platform: PS3
Titel: NHL 11
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


Beschrijving

Details

Omschrijving:

Met elke release in de EA Sports game series sta je versteld hoeveel de makers toch weer hebben weten te verbeteren. Met NHL 11 heeft EA vooral nadruk gelegd om de wijze hoe de game aanvoelt. Een sterk vernieuwde engine brengt een stuk realisme in de game wat ver boven voorgaande uitvoeringen uitgaat.

Grote nadruk ligt op het persoonlijk contact tussen de spelers. Zowel wanneer zij op het ijs de degens (sticks) kruisen als bij body checks en de momenten dat zij elkaar o-zo vriendelijk laten zien hoe de boarding er van dichtbij uitziet. De wijze waarop dit soort contacten tot uiting komen op je scherm maken de hele beleving intenser dan ooit tevoren.

Waar in voetbal het balcontact belangrijk is voor de gameplay, is dat bij NHL natuurlijk net zo duidelijk het geval bij de puck. Eindelijk krijgen we de kans om zelf goed te bepalen hoe hard je schot is, doordat je afspeelt bij het loslaten van de rechter trigger. Hoe langer je deze ingedrukt houdt, des te harder je afspeelt. Het is even oefenen, maar de controle over het spel wordt er stukken beter van.

Naast deze grotere updates zijn er nog een aantal andere verbeteringen, zoals extra opties bij de face-offs. Het totale pakket is in ieder geval weer ruim voldoende verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers om het spel wederom tot waardevolle aanwinst in de NHL reeks te maken.
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie Sport