Xbox 360: Metro 2033 + Darksiders Double Pack

Meer afbeeldingen

Xbox 360: Metro 2033 + Darksiders Double Pack
€ 5,95

Availability: In voorraad

Platform: Xbox 360
Titel: Metro 2033 + Darksiders Double Pack
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


Beschrijving

Details

Omschrijving:

Metro 2033 + Darksiders (Double Pack) bevat het rollenspel met schietelementen Metro 2033 dat zich afspeelt in het apocalyptisch Rusland, en het actiespel Darksiders waarin je als godheid op zoek bent naar antwoorden nadat de aarde door een apocalypse verwoest is.

Metro 2033 speelt zich af in het jaar 2033. In deze toekomst is het niet langer mogelijk om boven de grond te leven, en daarom leeft heel Moskou in de ondergrondse metrobuizen van de stad. In Metro 2033 is het oppervlak van de aarde in 2013 vergiftigd geraakt.

Onder de grond is het echter ook niet veilig, want het gemuteerde gespuis van boven de grond probeert continu de mensen aan te vallen, en bovendien is het tussen de mensen ook niet altijd even vriendelijk. Een epische queeste dwingt hoofdpersoon Artyom om zijn station te verlaten, en dat brengt hem op plekken waar hij eigenlijk liever niet wilt komen.

Metro 2033 biedt uiteenlopende manieren om levels te voltooien. Je kunt voor een rustige aanpak kiezen en rondsluipen of als een eenmansleger erop los knallen. Maar pas op, want kogels zijn schaars in de ondergrondse gangen van Rusland!

Ergens ver in de toekomst daalt een meteorietenregen neer op de aarde. Steden worden verwoest door de vernietigende brokstukken die uit de ruimte vallen. De brokstukken blijken echter demonen die de laatste overlevenden uit de weg ruimen om de mensheid uit te roeien. In een wereld vol kwaad en verderf ontdek je dat de Apocalyps ten onrechte is voltrokken. War, de hoofdrolspeler in Darksiders, is kwaad! Je zint op wraak en gaat op zoek naar de verrader.

In Darksiders ga je vooral te werk met een zwaard, maar gedurende het verhaal doen ook nieuwe wapens hun intrede. Naarmate het spel vordert heb je meer toegang tot wapens, waaronder een dodelijke boemerang in de vorm van een gebogen zwaard, kettingen en een mitrailleur. Ook het paard van War is één van de upgrades, waardoor je hele nieuwe levels en werelden kan ontdekken!
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie Action-Adventure