PS3: Mass Effect 2

Meer afbeeldingen

PS3: Mass Effect 2
€ 7,95

Availability: In voorraad

Platform: PS3
Titel: Mass Effect 2
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


With this product, you earn 40 loyalty point(s). 40 punten = € 0,40.

OF
Beschrijving

Details

Omschrijving:

In Mass Effect 2 kruipt de speler voor de tweede maal in de huid van Commander Shepard. Hij krijgt de opdracht van Cerberus, een zeer geheim genootschap van de mensheid, om een team te vormen waarmee hij een zeer gevaarlijke missie kan uitvoeren.

In de game spelen de verschillende gevechten een grote rol. Shepard en zijn team maken gebruik van verschillende wapens en krachten om af te rekenen met de vijanden. Er zijn een stuk of tien nieuwe wapens, waaronder een grenade launcher. In totaal zijn er negentien wapenklassen, waardoor je gevarieerd wapentuig kunt gebruiken. Terwijl hij vecht, kan Shepard opdrachten aan zijn medespelers geven, maar moet hij ook dekking zoeken.

Mass Effect 2 biedt een duisterder verhaal dan deel één, waarbij keuzes van de spelers een grotere rol spelen. Als jij genoeg hebt van een verrader, dan kun je hem heel gemakkelijk afmaken in een gesprek. Je hebt veel mogelijkheden om de gesprekken te sturen en het verloop van gesprekken bepaalt jouw relatie met andere personages.

Deze Role-Playing Game borduurt voort op het verhaal van het eerste Mass Effect-deel. Daarom kunnen spelers hun save-bestand uit die game importeren in Mass Effect 2. Hierdoor worden alle gebeurtenissen die je hebt meegemaakt in Mass Effect, verwerkt in Mass Effect 2. Dit zorgt ervoor dat je met de Commander Shepard wiens karakter je zelf hebt gevormd in het eerste deel verder kunt spelen.

De Playstation 3 versie van Mass Effect 2 bevat de volgende extra's:
- Het verhaal van Mass Effect 1 in stripverhaal in de game, beslissingen die je hier neemt hebben effect op het verhaal in Mass Effect 2
- De downloadable content 'Project Overlord'
- De downloadable content 'Lair of the Shadow Broker'
- De downloadable content 'Kasumi: Stolen Memory'
- De downloadable content 'Blood Dragon Armor'
- De downloadable content 'The Zaeed' en 'Firewalker' is te downloaden vanaf het Cerberus Netwerk
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie RPG