PS3: Iron Man 2

Meer afbeeldingen

PS3: Iron Man 2
€ 7,95

Availability: In voorraad

Platform: PS3
Titel: Iron Man 2
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


Nog 1 exemplaar op voorraad

With this product, you earn 40 loyalty point(s). 40 punten = € 0,40.

OF
Beschrijving

Details

Omschrijving:

Na het succes van de eerste Iron Man-game is de superrijke Tony Stark terug als metalen misdaadbestrijder Iron Man. In 'Iron Man 2' zit niet alleen de Amerikaanse regering achter zijn speciale harnas aan, maar krijgt Tony het ook met de wraakzuchtige Russische crimineel Ivan Vanko aan de stok!

'Iron Man 2' zit boordevol elementen uit de film en de strip. Je kunt kiezen uit Iron Man of War Machine terwijl je vechtend een weg moet te zien te banen door enorme verwoestbare binnen- en buitenomgevingen.

Tony en Rhodey beschikken allebei over hun eigen unieke arsenaal met volledig configureerbare, allesverwoestende wapens en harde gevechtstechnieken, die allemaal van pas komen tegen kwade figuren als Crimson Dynamo en andere klassieke Marvel-schurken.

De bekende acteurs Don Cheadle en Samuel L. Jackson hebben voor 'Iron Man 2' een stem ingesproken. In navolging van de film verzorgt Cheadle de stem van Tony Starks goede vriend James 'Rhodey' Rhodes, terwijl Jackson in de huid kruipt van S.H.I.E.L.D.-directeur Nick Fury.

Speel de ultieme misdaadbestrijder in 'Iron Man 2'. 'It's not the armor that makes the hero, it's the man inside!'
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie Action-Adventure