PS3: Bioshock 2

Meer afbeeldingen

PS3: Bioshock 2

Availability: In voorraad

Platform: PS3
Titel: Bioshock 2
Conditie: Tweedehands
Gewicht: 0.15 kg.


Beschrijving

Details

Omschrijving:

Keer terug naar Rapture City, de mysterieuze stad onder de zeespiegel. In Bioshock 2 stap je opnieuw in een first person action game, waarin een spannend verhaal de draad door een schitterend avontuur vormt.

10 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste game, worden kleine meisjes door een monster, vanaf de Atlantische kustlijn ontvoert en naar Rapture gebracht. Jij bent de allereerste Big Daddy, het prototype waaruit alle andere exemplaren voortvloeiden, wanneer je door de onderwaterstad waart. Je bent op jacht naar een onbekende vijand, in antwoord op vele vragen en om zelf te kunnen overleven.

In de stad heb je meer vrijheid dan voorheen en ook buiten de gebouwen, in de oceaan, is nu het één en ander te beleven. Dit vergroot de sfeer en de immensiteit van het speelgebied enorm. Nieuwe vijanden maken de omgeving nog onveiliger en freakier dan voorheen... geen plek om zomaar even een ommetje te maken.

Nieuw is niet alleen dat je een Big Daddy speelt, maar ook tref je een multi-player onderdeel. Hierin speel je een Plasmid test-object, ten tijde van de val van Rapture. De mogelijkheden die je in dit spelonderdeel gegeven worden, zullen echt tot het uiterste benut moeten worden om te kunnen overleven.

De eerste Bioshock maakte indruk op de spelers; de little-sisters en monsterlijke big-daddy figuren, spraken tot een ieders verbeelding. De game sleepte meer dan 50 game awards in de wacht en met Bioshock 2 zal de spanning en sfeer niet minder zijn... de speelbaarheid echter nog weer een stuk beter!
Extra informatie

Extra informatie

Sub-Categorie Shooter